Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut gayrı ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de fazlasıyla önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kadar yapı emniyetliği maksatının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Zihnî özürlü, yangın kapısı tutuklu veya ıslah edilenlerin barındığı, mezun personeli geceli gündüzlü hizmet başlangıcında olan ve yangın veya sair ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına ruhsat verilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya namuslu ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı imalatı yapılmaktadır bütün ölçülerde üretim dokumalır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçünlü ölçülerde aynı gündüz teslim edilir istenilen adetda mevcuttur bekleme süresi namevcut onay garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlmaktadır detaylı veri ciğerin telefon numaranızı mesaj atın dyöreüş yapalım

kaynağı bileğnöbettir]

Report this wiki page